30.8.2014

WHAT I'VE BEEN UP TO?

uusimmat kuvat19

Moiii kaikille, hirveä ikävä bloggailua! Oon pitänyt kaksi viikkoa täällä hiljaiseloa, mutta kyllä oon ihan elävänä ja tietääkseni järjissäni. No mitä mä oon tehnyt nyt kun koulut on alkanut? Palannut takaisin arkirutiineihin, joka on vienyt voimia. Käynyt leffassa, shoppailemassa ja lenkillä ekan kerran moneen kuukauteen, nähnyt kavereita, treenannut, ollut rakastunut, fiilistellyt kesän loppumista, intoillut Balin reissusta joka on tuloillaan joulukuussa, ihastunut tuohon samurai-kampaukseen, etsinyt mulle vanhojen mekkoa, ollut hammaslääkärissä ja aloittanut painonvedon. Jeeeep, thainyrkkeilyn nuorten SM-kisat häämöttää alle kahden kuukauden päässä ja mä oon ylipainoinen mun painoluokkaan :-D Kesä on siis tehnyt tehtävänsä!

uusimmat kuvat21

Kävin tänään aamulla treenaamassa ja vietettiin mun valmentajan läksiäisiä. Jaakko, joka on ollut ihan alusta asti mun rinnalla tässä lajissa, muuttaa nyt Helsinkiin ja vaihtaa salia. Hirveen haikee fiilis ja tiedän, ettei meidän salilla oo enää yhtä rento ja hauska fiilis kun mr. sensei puuttuu pelistä. No joo, elämä jatkuu ja tullaanhan me näkemään kisoissa ja muissa tapahtumissa. Mulla on vielä yksi matsi ennen kuin psyykkaan itseni SM:ää varten. Ne on kahden viikon päästä Jyväskylässä, enkä malta odottaa sitä neljän tunnin hikistä ja jännittynyttä automatkaa sinne painavat treenikassit sylissä, haha :-D Karsinnat sitten noihin suomenmestaruuskisoihin on 5.10. Espoossa, finaalit 25.10. Hyvinkäällä. Jäiiiiks jännittää!

uusimmat kuvat20

Seuraavassa postauksessa taidankin esitellä, mitäs mä siis löysinkään eiliseltä shoppailureissulta, ja ajattelin tehdä tämän kuun lempparit -postauksen. Muita ideoita saa heittää vapaasti! :-) Pusuja.

- Sissi

2 kommenttia:

  1. Tee video postaus, olisi varmasti tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kuule ku oon yrittäny! mulla ei oo kääntyvää näyttöä ja pystyn kuvaamaan vaan 10min putkeen ennenku mun kamera katkasee sen. pitäis saada joltain videokamera lainaan ja keksiä joku hyvä aihe mitä joku jaksaa katellakkin :)

      Poista