6.9.2015

SO MUCH GOING ON RIGHT NOW BUT IT'S ALLRIGHT

Kääk moi! Onpas siitä pitkä aika kun viimeks oon kirjoitellut kuulumisia, tuntuu ihan oudolta. Kaikki varmaan tietää mikä aika nyt nimittäin on; kyllä, kirjoitukset lähenee päivä päivältä! Mä kirjoitan nyt syksyllä onneksi pelkästään enkun ja oon kertaillut sitä tässä lähiviikkoina. Ja oonhan mä tehnyt "vähän" kaikkea muutakin. Pakko kertoa lyhyesti, sillä en ole kirjailija ja tästä tulis muuten romaani :-)

IMG_4142.JPG 617 IMG_4152 IMG_4182.JPG

Eliiii. Kesän kohokohta Blockfest on nyt takanapäin, valloitettiin taas Tiitun kanssa Tampere kahden päivän rannekkeilla. Artistikattaus oli ihan huippu (ei, en kuulu siihen jengiin joka meni sinne kiljuen katsomaan Cheekkiä :-D) ja fiilis ei pettänyt tälläkään kertaa. Hullu lämpöaalto osui just kuin pyynnöstä sille viikonlopulle. Oltiin yötä eräällä tutulla ja jatkoille menemisestä ei tullut yhtään mitään, siis valehtelematta jokaiseen yökerhoon oli noin tunnin jonot. No, mikäs sen parempaa kuin kunnon yöunet!

619

Oon myös herkutellut ja treenannut järkyttävän huonosti. Ja katsellut Popcorn Timesta leffoja, kun on pitänyt lukea. Missä se mun fitnesskuuri on, minkä mä lupasin? Oon myös ollut taas flunssassa ja yrittänyt todella aktiivisesti parannuttaa itseni käymällä joka viikonloppu juhlimassa (siis oikeesti, mulla on ollut yks baariton viikonloppu siitä lähtien kun täytin 18). Joka tapauksessa, kohta tälle kaikelle tulee muutos. Jotkut siitä tietääkin, mutta oon nyt päättänyt palata mun juurille ja kurotella taas kohti mun pitkäaikaisia unelmia. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Soooon!

IMG_4333 618

Mun paras ystävä on lähtenyt maailmalle. Linan kaikki läheisimmät kamut kutsuttiin läksiäisiin ja voin valehtelematta sanoa, ettei mulla oo pitkään aikaan ollut niin hauskaa. Ja haikeeta. Jouduin, huom jouduin kokemaan Loviisan yöelämän ja ai että, on siinäkin fiilistä :-D Aamulla herätessä kerettiin vielä kiertää kaksistaan Linan lapsuudenpaikat ja makoilla kaikessa hiljaisuudessa ja kun kyyti tuli, tuli myöskin itku. Niin, Lina lähti siis Nepaliin puoleksi vuodeksi vapaaehtoistöihin, mukanaan vain Nokian vanha puhelin. Jouluksi kotiin, jookooo? Mulla on kamala ikävä jo nyt. On tässäkin yks hyvä puoli, kun pitää taas opetella tekstaaminen ilman emojeita, hahah.

Hmm. Mitähän muuta. Tälleen pikkupikku juttuna ollaan ostettu uusi asunto ja muutetaan äitin kanssa kahdestaan ennen joulua! Mulla on suuret visiot jo sisustuksista ja kohta lähdetäänkin jo kohti Ikeaa. Siinä samassa rytäkässä ostettiin muuten myös äiti-tytärreissu Thaikkuihin helmikuulle mun lukuloman aikaan. Ei vielä tiedetä tarkalleen, minne päin lähdetään kiertelemään, joten kaikki vinkit on tervetulleita, tell me tell me! Mä oon niin onnellinen. Matkustelu on se mikä pitää mun veren liikkeellä. Ja sisustaminen on ihanaa.

Okei siis, tämmöistä mun arki on tässä lähiaikoina ollut. Ensi tiistaina on enkun kuulunymmärtäminen ja sitä seuraavalla viikolla kirjalliset kokeet, joten kohta koittaa vapaus ja voin keskittyä taas normaaliin arkeen! How are ya guyyys? - Sissi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti