2.4.2014

SHORT HAIR DON'T CARE

DSC_0730 DSC_0738 DSC_0756

Hups, hiukset lähti! Nähtiin Tiitun kanssa sittenkin jo tänään, ja päätettiin ottaa parit kuvat mun uudesta kampauksesta. Ajatuksena oli mennä ulos, mut sinne jäätyi ja oli ihan järkyttävä tuuli. Kiva kevätsää taas vaihteeks!

Mulla oli siis hiukset niin huonossa kunnossa, että päätin ihan extempore leikata ne näin lyhyiksi. Aina, kun nään mun heijastuksen jostain, en meinaa tunnistaa itteeni :-D Mulla on luonnostaan noin suorat hiukset, ettei tarvii edes suoristaa. Mietin vaan, mitä juhlakampauksia mä sitten saan näihin hiuksiin? Nää kun meni niin lyhyiksi, etten saa näitä edes ponnarilla ylös kiinni. Oon kyl tosi onnellinen, että tein tämmösen siirron, koska mun tukka näyttää nyt satakertaa paksummalta, kun ei oo enää kuihtuneita latvoja. Laitettiin myös raitoja peittämään mun omaa väriä tuolta tyvestä, kun mulla on se oman hiusvärin kasvatusprosessi nyt meneillään.

Mitä mieltä te ootte, sopiiko mulle enemmän pitkät vai lyhyet hiukset? :-) Ja antakaa mulle ihmeessä vinkkiä, mitä kaikkea näille voi keksiä!

- Sissi

8 kommenttia:

 1. Ihanat! :) Laita pinneillä sivuilta ylös, pieniä lettejä, kaks ranskista, etuhiukset pinneillä ylös ja taakse silleen ku mulla usein on jos muistat (sorry en osaa selittää kovin hyvin... :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mitä mä nyt tosta ymmärsin XD hehe, kiitos :)

   Poista
 2. tosi kiva tukka sulla! (-: sopii tosi kivasti! itsekkin oon haaveillut vähän lyhyemmästä tukasta, mutta vielä en oo raaskinut leikkauttaa :-D

  http://teilleprinsessoillle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kiva, kiitos ! :) joo en mäkään ois raaskinu mut se vaan tapahtu niin nopeesti!

   Poista
 3. lyhyet sopii hyvin sulle! kiharra ja laita sivulta kiinni. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! :) siis millä tavalla laitan sivuilta kiinni? ja jos kihartaisin ihan kunnolla ni näist lähtis pituutta vielä se 5cm :'D

   Poista
 4. tee sellanen kieputus sinne sivuun ja laita jotkut laineet ni näyttää varmaa tosi kivalta! mut onhan noi suoranakin upeet (:

  VastaaPoista