7.2.2015

PREVIOUS WKND IN SWDN

Heja! Mulla oli viikko sit perjantaina koeviikon takia koulusta vapaapäivä ja lähdettiin Linan kanssa käymään Tennarissa katsomassa Wild - Villi Vaellus. Meidän isojen kamojen kanssa tuntui, että olisi jopa itse ollut osa elokuvaa, haha. Onnistuttiin löytämään leffan jälkeen oikea raitiovaunu ja selvittiin Olympiaterminaaliin asti ja vieläpä ajoissa. Siitä sit lähdettiin meidän seuran kanssa Ruotsia kohti!

517
516

Meillä oli kana kynnittävänä Johanneksen kanssa, kun viime vuoden laivareissulta jäi epäselväksi, kuka voitti Guitar Hero -turnauksen :-D Etsittiin siis ensimmäisenä kyseinen peli, laitettiin rahat sisälle, valittiin biisi ja kuinkas kävikään! Kyllä me sit illan aikana kerettiin syödäkin ja tsekata kaupat läpi ja mä yritin nihkein lopputuloksin lukea maanantain ruotsin kokeeseen.

IMG_2942
518

Reissun tarkoituksenahan oli kisareissu, vaikka meistä kolmestatoista vain viisi otteli. Toiset kävivät aamulla treenaamassa, mutta mä lepäsin suosiolla ja tsemppasin muita. Lauantaiaamuna kun mentiin punnitukseen, oli epäselvää, saisiko Lina otella ollenkaan. Linan leposyke oli yli satasen, syynä luultavasti sairastelu ja muuten vaan jännitys... Kari yritti rentouttaa hieromalla ja lopulta kaikki pääsi kuin pääsikin ottelemaan. Matseihin oli vielä pari tuntia ja päätettiin mennä takaisin laivalle syömään aamupalaa ja lepäämään.

IMG_2917 IMG_2947 IMG_2931

Meidän viidestä ottelijasta vain Jenna voitti. Kukaan ei kuitenkaan ollut pahoilla mielin, koska kaikki veti ihan älyttömän hyvin! Me kannustettiin Johanneksen kanssa niin kurkut suorana, että saatiin huvittuneita katseita ja kommentteja paikallisilta :-D Kaikilla oli ihan järjetön nälkä ja suunnattiin kisoista suoraan buffaan ja yllättäen sain siitä kamalat vatsakivut. Mä en ikinä opi!

519

Kerettiin me illan aikana shoppailla vähän lisää ja Lina osti itselleen Superdryn hupparin lohdutuslahjaksi, kun siltä jää penkkarit väliin leikkauksen takia. Mä löysin kanssa ton supersöpön Superdryn pipon, mutta hinnan takia se jäi sit hyllylle. Ehkä vähän kaduttaa, mutta minkäs teet kun oot köyhä opiskelija :-D Ennen ysiä mä menin makuulle mun yläsänkyyn ja lepuutin mun silmiä hetkeksi, joka sit vaihtuikin kahden tunnin syvään uneen. Lina herätti mut ja lähdettiin Casinolle porukalla katsomaan oikeen perinteisiä risteilyohjelmia. Harmi ettei ihan karaokea, se olis ollut mahtavaa :-D

Musta oli tosi ihanaa lähteä muiden mukaan, reissu oli tosi rentouttava ja nauruhermot oli koetuksilla. Ehkä mä ensi kerralla oon sit mukana ottelemassa! Kiitos kaikille, ootte mahtavia, pus.

- Sissi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti