12.5.2015

SUMMER PLANS? OH YES!

Monet ovatkin jo tämänlaisen kirjoituksen tehneet. Kukapa ei odottaisi kesää innolla? Siksi mäkin ryhdyin miettimään kesän suunnitelmia viime vuoden kuvilla maustettuna. En kyllä yhtään osaa sanoa mitkä tulee toteutumaan ja mitkä ei, sillä töitä tulee olemaan paljon ja saan tietää työvuorot kolme viikkoa kerrallaan. Oon tosiaan päättäripäivänkin töissä. Toivottavasti ens kesästä tulis silti yhtä ikimuistoinen kuin viimeisestä! :-)

IMG_5935

* Haluaisin lähteä vaeltamaan. Oon ihan kokematon eräjormailija, mutta se olisi mahtava kokemus! Täällä lähellä on n. 20km pitkä Virvikin kierros, jonka tekemiseen menisi päivä tai pari. Kaveri, teltta, ruokaa, juomaa, tulta ja lämmikettä vaan mukaan.

* Uida salaisessa uimapaikassa. Kyllä! Siitä ei moni tiedäkään, mutta viime kesänä sen löysin. Pieni järvi metsän keskellä, jossa on aivan kirkasta vettä ja ympärillä hiekkaa. Rannalla ei oikeen ihmisiä kuhise. Täydellinen relaxation!

aaaa11

* Lukea kirjoituksiin. Woohoo. Jipii. Jee. Kirjoitan syksyllä enkun ja pyrin saamaan siitä E:n. Aluksi tähtäimenä oli L, mutta jos nyt ihan realistisia ollaan, niin E on lähempänä mun taitojani... No joo, en mä aio ottaa näistä kirjoituksista mitään paineita, enkku on kuitenkin yksi kivoimmista aineista ja näppärästihän se lukeminen onnistuu auringossa loikoillessa.

* Hankkia ajokortin. Pari teoriatuntia enää jäljellä ja sitäkin enemmän ajotunteja... Oon vieläkin siinä tilassa, että epäilen, miten voin ikinä osata takaraivosta kaikki vaihteidenvaihdot sun muut härpäkkeet samalla, kun keskityn ympäristöön. Mulla on vieläpä etua mukamas, koska omistan mopokortin. Silti!

IMG_6958

* Käydä festareilla, as usual. Suunnitelmissa olisi Summer Up (Nicki Minaj ääääks!) ja Blockfest. Muista en sit osaa sanoa, lähdin mä viime vuonna Weekendiinkin viikon varoitusajalla.

* Käydä mummulassa. Tarviiko perustella? Maalla on aina niin mukavaa!

* Osallistua kaljakelluntaan. Siis maailman cuuleinta oikeesti, tiedättekö sen? Kuhan saisin vain tarpeeksi innokkaan kellujakaverin mukaan.

aaaa13

* Viettää 18vee synttäreitä! Mun virallinen synttäripäivä ajoittuu samalle päivälle kuin Summer Up, mutta mitkäs sen paremmat bileet kuin festarit. Ajattelin kuitenkin järjestää läheisille ystäville juhlat meidän mökillä, oon jo suunnitellut melkeenpä kaiken, hehee!

* Tuohon ikään kuuluu myöskin turhanpäiväinen autolla huristelu ja baarireissut. Hyvä etten oo jo valmiiksi tsekannut kaikkia pääkaupunkiseudun menomestoja. Oon ehkä vähän liian innoissani tästä täysikäisyydestä, onko tää normaalia? :-D

IMG_5891

 * Lähteä veneilemään. Isi ja äitipuoli saattaa lähteä kesällä kiertelemään Ahvenanmaata taas pitkästä aikaa meidän moottoriveneellä, ja musta olisi ihana lähteä mukaan ehkä viimeisen kerran, ennen kuin meidän veneelle löytyy ostaja. Pitkästä aikaa! Pienenä meillä oli tapana olla veneilemässä jopa kolme viikkoa.

* Grillata. Ottaa aurinkoa ja jos en kerkeä, käyn suihkurusketuksessa, muaha! Mökkeillä. Pikniköidä. Käydä puistojumpissa. Osallistua kirppistapahtumiin. Ostaa uuden tietokoneen, kunhan saan rahat kasaan. Käydä ekaa kertaa Hietsussa uimassa tai jos oikeen innostun, lähden Yyteriin (kirjoitin ekaks Tyysteriin, nauroin :-----D #vainporvoojutut). Pelata pallopelejä. Vierailla naapurikunnissa. Käydä Korkeasaaressa.

aaaa12

Ihania suunnitelmia, en malta odottaa. Toivottavasti tulee lämpöinen kesä. Makkarantuoksuista tiistaita joka iikalle  - Sissi

2 kommenttia:

  1. Oot sä vaan melkonen vauhti-mimmi! Sun postauksia oottelen aina innolla kun ei koskaan tiedä mitä seuraavaks, Ranskan reissun kuvat oli tosi hienoja. Oon ihan addiktoitunu sun blogiin joten toivottavasti kirjottelet vielä tosi kauan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sait niiin leveen hymyn mun huulille! ihana kuulla, apua! kiitos, ja täältä pesee :)

      Poista