22.3.2016

GOODIES I BOUGHT FROM THAILAND

Moikkeliiis! Yleensä mä en tykkää tehdä tämmöisiä ostospostauksia, mut nyt mulla oli jotenkin fiilistä. Thaimaassahan on tunnetusti tosi edullista shoppailla, siksi sitä usein lankee ties mihin ostoksiin, mitä ei oikeesti edes tarvitsis. Mulla ei tullut itse asiassa yhtään hutiostosta, ja esim. piilarit, meikkisuti, huulikynä, kännykänkuoret ja baarilaukut oli mulla ollut mielessäkin ostaa. Thaimaan valuuttana on baht, mutta muutan nää hinnat semmoisiksi "about euro" -hinnoiksi, että saatte vähän kässää, mitä nää siellä maksaa.

DSC_0813

Nahkainen norsuavaimenperä, 5€ / Kännykänkuoret, yht 7,50€ / Statement-kaulakoru, 6€

// Tuo norsuavaimenperä tuli ostettua "noinkin kalliilla" lentokentältä, ja vieläpä vahingossa. Etsin itselleni nimikylttiä matkalaukkuuni, ja myyjät väittivät tuon olevan juuri sitä, kun en nähnyt paketin läpi. No ei vissiin ollut :-D Pääs kuitenkin mun avaimenperäksi!

DSC_0040

Ballerinat, 12,50€ / Läpsykkäät 5€

DSC_0007

Kaksi käsityönä tehtyä meikkipussia, yht 2,50€ / Kultainen ja hopea pikkulaukku, yht 5€

// Ehkä reissun parhaat ostokset. Rakastan noita laukkuja, oisin voinut tuoda noita itselleni ja kaikille frendeille yhden kokonaisen matkalaukullisen.

DSC_0033

Kookoskulhot, joiden sisäpuoli on simpukkaa, yht 7,50€

// Nää on kuuminta huutoa Thaimaassa just nyt, nimittäin näitä kulhoja saa ihan joka paikasta kaiken maailman eri kuoseilla. Onhan noi nyt ihanat ja sopii mun trooppiseen sisustukseen täydellisesti! Mä en ehkä ruokakulhoiksi noita uskalla laittaa, vaikka kuulemma kestää mitä vaan, mutta tällä hetkellä pidän noissa kynttilöitä.

DSC_0044

Banaanireppu, 10€ / Hopeinen laukku 5€

// Tästä veikeestä repusta hajos jo ostosta seuraavana päivänä toi narunkiristystsydeemi, mutta Suomessa ihana suutari laittoi mulle uuden ihan veloituksetta.

DSC_0807

Meikkisuti, 2€ / Contour-paketti, 5€ / Piilarit paketissa, 10€ / Piilarit purkeissa + piilarineste, yht 6€ / 4kpl kynsilakkoja, 2,50€ / Huulikynä, 2,50€ / Aloe vera -kasvojenkuorinta, 5€

// Sivanna Colors, eli tuon contour-paketin ja huulikynän valmistaja, on mun mielestä tosi hyvä (paikallinen?) meikkimerkki! Ostin ne ihan virallisesta kosmetiikkaliikkeestä, ja harmitti, etten ostanut lisää. Laatu on ihan priimaa, eikä oo jälleen kerran hinnalla pilattu.

// Mä oon pitkään miettinyt, että miltä mä näyttäisin sinisillä silmillä. Suomessa väripiilarit on tosi kalliita, siispä oon jättänyt ajatuksen sikseen, kunnes pääsin Thaikkuihin. Kävin ekana ostamassa noi purnukoissa olevat piilarit, joiden piti olla myyjän mukaan olla "natural light blue contact lenses", mutta pistäessäni ne päähän mun silmät näytti puolta suuremmilta (koska thaimaalaiset rakastaa suuria, anime-tyylisiä silmiä) eikä väri ollut edes vaalea. Myöhemmin kävin sit ihan optikkoliikkeessä ostamassa noi toiset, jonka takia hintaakin tuli vähän lisää, enkä oo vielä edes avannut koko pakettia tai kokeillut niitä. Ne sentään on normaalikokoiset, jes.

DSC_0833

Victoria's Secret -alkkarit 5kpl, yht 33€ / Kietaisuhame, 3€

// Uusien alusvaatteiden puutteessa suunnistin Victoria's Secretiin, mutta kuten oon huomannut myös Balilla reissatessa, ei hinnat vaihtele Euroopan ja Aasian liikkeiden välillä. Koko reissun kallein juttu taitaa olla nuo kyseiset palat kangasta, joista osa sattuu olemaan just pesussa :-D

// Tuon elefanttikietaisuhameen jouduin ostamaan hätäisesti temppeliin mentäessä, mutta onhan se aika kiva muutenkin, siispä roudasin sen Suomeen asti.

DSC_0880

Koristevalot, 5€ / Viuhka, 3€

// Viuhka ei ole ostettu koristeeksi, vaan se tuli Thaimaassa ihan oikeesti käyttöön. Oli nimittäin niin kuuma, etten olis pärjännyt ilman sitä.

Ostin näiden lisäksi myös kolme vaatekappaletta: yhden viininpunaisen juhlatopin, shortsihaalarin ja mekon, jokainen n. 5€/kpl. En kuvannut niitä siksi, koska juhlatoppia pitää lyhentää olista, mekko on pesussa ja shortsihaalari ei näytäkään hyvältä mun päällä, katukojuissa kun ei voi sovittaa etukäteen. Pari päivää ennen lähtöä kävin vielä laitattamassa mun ripsiin luonnolliset, lyhyet pidennykset 25€:lla, joista tuli aivan täydelliset! Yhden kuukaudenhan niiden piti kestää, mutta nää on jo puolet harvemmat vajaa parin viikon jälkeen. Sainpahan ainakin hetken aikaa tuntea, millaista on heräillä ihmisen näköisenä! :-D Hei, mitä tykkäätte näistä shoppailuista? Mä oon itse ainakin superilahtunut! - Sissi

4 kommenttia:

  1. So cute! Kivan piristävä postaus ja tosi kivoja juttuja oot löytäny (taas kerran) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiiitoooos! ihana kun jotkut jaksaa kommentoida tommoisia pikku kehuja :)

      Poista
  2. Onko sulla snapchattia? :D Vois lisäillä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah onhan mulla. mut mä toistaseks pidän sen avoimena vaan ystäville :)

      Poista