13.7.2016

RAUMANMEREN JUHANNUS 2016

Yeehaw! Pahoittelen jo etukäteen tätä jäätävän huonlaatuista ja epäesteettistä kuvasaldoa, mut this is all I've got. Mulla oli juhannuksena nimittäin niin kivaa etten paljon kuvailemisiin keskittynyt lukuunottamatta "muutamaa" kreisibailaus- ja huutonauruvideota Snapchatissa :-D Kiittäkää onneanne ettei tänne Bloggeriin voi ladata niitä!

85 IMG_0964 IMG_0982 81 IMG_1025 IMG_1007

Vietin jussini siis RMJ-festareilla, jotka järjestettiin pitkän tauon jälkeen taas Raumalla. Oon kiertänyt vuosien aikana useeseen otteeseen Blockfestit, Weekendit ja Summer Upit, mutta nää oli ehdottomasti parhaat festarit joissa oon ollut ilmapiirin, järjestelyjen, ympäristön ja artistikattauksen suhteen. Kaikki oli vaan niin kuin festareilla pitääkin olla, ja nää järjestettiin vielä ihan meren ääressä, että sai hiekkarannalla istuskella samalla kun takavasemmalla soi tanssimusiikki. Aurinko paistoi kans täböllä ja mittarissa oli reilusti yli 20 astetta, eli täydellinen kelikin helli. Eikä siinä vielä kaikki, mullahan oli maailman parasta festariseuraakin, Reetta kun tuli mun kanssa pienen painostuksen jälkeen (heh) juhannuksen viettoon!

En oo varmaan ikinä elämässäni viettänyt noin nauruntäyteistä kahta päivää, mulla oli ihan sanoinkuvaamattoman hauskaa. Niin hauskaa, että tyyliin puolet artisteista, joita oltiin suunniteltu menevämme kuuntelemaan, unohtui täysin. Kahden päivän aikana kerettiin kuitenkin käydä reivaamassa David Guettaa, Petri Nygårdia, Robinia, Rähinää, Tungevaag & Raabania, Kubea, Mäkkiä ja vähän aikaa Knife Partyakin. Meitä jäi harmittamaan Guntherin, JVG:n, Teflon Brothersin, Ruudolfin & Karri Koiran, SMC lähiörottien ja Antti Tuiskun missaaminen. Ja kyllä, nää kaikki oli meidän suunnitelmissa nähdä, mutta festareilla sitä kaikki ei aina mee suunnitelmien mukaan kun törmää uusiin tuttavuuksiin ja fiilis vie mennessään (ja kalja). I regret nothing! Asianmukaiset jatkot vietettiin telttailualueella ja paikallisessa opiskelijaboxissa.

Meillä oli yöpaikkakin parempi kuin vois kuvitella, saatiin nimittäin majoittua erään tuttavan serkun luokse vanhaan Raumaan. Kyselin äitiltä jos ketään tuttua tai tutuntuttua sattuis siellä päin asustelemaan, niin otti tämä raumalainen pariskunta meidät ilomielin vastaan kahdeksi yöksi, vaikkei oltu koskaan edes tavattu. Ja vielä juhannuksen aikaan! Voiko tämmöisiä ihmisiä olla edes olemassa, kiitos vielä ihan superisti, me tullaan mielellämme skoolaamaan teidän kanssa ensi vuonnakin! ;-)

Vaikka tää ristittiinkin aamun pikkutunneilla mätämunareissuksi, oli RMJ tän kesän kohokohta ja parhaimpia kesämuistoja ikinä. Oon ihan yllättynyt, että joku asia voi mennä kerrankin mun elämässä näinkin putkeen, noi kaks päivää oli täynnä pelkkää onnea. Tästä elämässä onkin kyse, mutta sen festareiden jälkeisen arkeenpaluusurun voisin kyllä missata. Onneks nää muistot ei häviä koskaan, ainakaan mun kuva- ja videogalleriasta, haha. Ens vuonna vois kasata vähän isommankin porukan kasaan, who's with meeee?! - Sissi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti