12.7.2014

MOM'S BIRTHDAY PARTY AT OUR COTTAGE

Hellööö! Meillä oli eilen isot juhlat, nimittäin ihana äitini täytti 50 vuotta  Näitä juhlia oltiin suunniteltu jo pitkään, ja olihan ne ihan huiput! Teemana oli Karibian reissu/risteily, ja vieraita pyydettiin pukeutumaan teemaan sopivasti - hauskoiksi suomalaisturisteiksi :-D Vieraita oli reilut neljäkymmentä ja menoa riitti yhdeksäksi tunniksi. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten here we go:

DSC_0455 DSC_0477 DSC_0491DSC_0537

Synttärisankari mama ja Tiina, joka oli koko juhlien pääjärjestäjä ja laittoi meille maailman maistuvimmat safkat!

DSC_0540 DSC_0544
DSC_0555

Meidän mökkihän on saaressa, joten vuokrattiin lautta tuomaan osan vieraista tänne. Jostain kaukaa rupesi pikku hiljaa kuulumaan synttärilauluja, kun tää meidän risteilyalus ilmestyi näkyviin ja päästiin aloittamaan juhlat!

DSC_0602

Martin oli "kunnollinen tullimies", eli teeman mukaisesti tullattiin kaikki lautalta tulevat, ja mun tehtävänä oli ottaa jokaisesta vieraasta kuva :-D Alkoholit ja lahjukset takavarikoitiin!

DSC_0575
DSC_0607

Vieraat asettui ympäri pihaa alkudrinksuineen ja äiti kiitteli tulijoita, tirautti ensimmäiset onnenkyyneleet. Lahjat jaettiin ja nostettiin tunnelmaa. Lämpöasteita oli lähemmäs kolmekymmentä!

DSC_0652

Koko ajan soi musiikki, ensimmäisenä lavalle hyppäsi äitin serkku JP, isotäti Maija, veli Leo ja äitin ystävä Markku. Myöhemmin lavalle astui laulamaan muita vieraita ja bändejä, äitikin veti parit biisit ja puheet!

DSC_0684 DSC_0695 DSC_0730 DSC_0755 DSC_0768 DSC_0777 DSC_0781

Kun aikuisten juttuja ja tansseja oli kuultu ja nähty tarpeeksi (osa jengistä tanssi jo pöydillä), me nuoremmat vetäydyttiin terassille, pelattiin korttia ja juteltiin niitä näitä. Auringonlasku oli älyttömän kaunis ja ilma oli ihan tyyni.

DSC_0802

Samalla porukalla pistettiin snägäri pystyyn, eli jokaiselle hodari omavalintaisilla mausteilla! Meillä oli omat työpisteet, yksi oli nakkien lämmittäjä, yksi laittoi sinapit ja ketsupit, yksi kurkkusalaatit ja niin edespäin. Jonoa riitti ja saatiin itsekin pitää ruokataukoja, haha!

DSC_0804

Keskiyöllä lautta tuli hakemaan juhlijat ja lähdettiin kotia kohti, osa jäi mökille yöksi. Laulettiin yhdessä suomalaisia lauluja ja esitettiin itsekin Tiitun kanssa parit biisit :-D Meillä oli ihan sika hauskaa! Juhlat oli tosi onnistuneet, kaikki nautti ja järjestelyt meni suunnitelmien mukaisesti. Äitillä oli unelmiensa viiskymppiset, ja ne se oli ansainnutkin! 

- Sissi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti