29.7.2014

VADELMAJUNALLA HANKOON

DSC_0913 DSC_0923hangö hangö1 DSC_1001 DSC_0005 uusimmat kuvat12 DSC_0019 DSC_0054 DSC_0061 DSC_0065 IMG_6709

Vietettiin viikonloppu Tiitun, isin ja Pia-äitipuolen kanssa Hangossa! Meillä on jo kolmatta kesää venepaikka Hangon satamassa, jossa isi ja Pia viettää aikalailla koko kesän. Me siis yövyttiin siellä kaksi yötä. Perjantaina töiden jälkeen pakattiin kamat ja oltiin valmiina lähtöön, mutta tosta illasta tulikin aikamoinen seikkailu :-D

Juoksen Porvoon bussiasemalle +30 asteen helteessä ja Tiitu soittaa matkalla, että unohti junalippunsa kotiin ja on nyt skootterin kanssa menossa hakemaan sitä. Seuraava dösä Helsinkiin lähtisi niin myöhään, ettei sitten enää kerettäisi junaan, johon meillä on jo liput. Yritin siinä sitten sumplia kymmenessä minuutissa meille kyytiä ja jotenkin onnistuin saamaan Juhon meidän kuskiksi ja siinä sitten ajeltiin motarilla ylinopeutta autossa, jossa ei ollut ilmastointia. Kerettiin kuitenkin ajoissa asemalle ja istuttiin ihanan viileän junan kyytiin.

Kerettiin ajella tunnin verran, kunnes pysähdyttiin Kirkkonummen kohdalla ja ihmeteltiin, miksei juna jatka matkaa. Vastaantuleva juna on rikki ja meidän tiellä, eli joudutaan odottaa sitä niin kauan, kunnes se saadaan kuntoon. Great... Eikä siinä vielä kaikki, kun meillä olisi ollut vaihto Karjaalla, mistä meillä lähtisi toinen juna sinne Hankoon. Tajuttiin, että eihän me keretä siihenkään, kun jouduttiin venaamaan tunti siellä Kirkkonummella. VR järjesti meille sitten bussikyydin määränpäähän ja oltiin sitten perillä ollessa pari tuntia aikataulusta jäljessä. Ja arvatkaa mitä? Takaisin tullessa sunnuntaina meidän junassa oli teknisiä vikoja ja pysähdyttiin ylimääräiset neljä kertaa matkan aikana, lopulta kaikki matkustajat heitettiin ulos Pasilan kohdalla... Ton illan aikana kerkesin kirota kaikki maailman junat alimpaan helvettiin ja raivota, kuinka inhottavaa matkailu on, oli nimittäin pinna vähän kireellä :-D

Joka tapauksessa viikonloppu Hangossa oli ihana! Siihen kuului mm. auringonottoa, hyvin syömistä, puutuneita jalkoja, hikisiä selkiä ja palanutta ihoa, uimista, vesijumppaa, jäätelöä, esteratsastuskilpailut ja paljon turisteja. Ootteko te käyneet Hangossa? Mun mielestä siellä on parasta mahtavat hiekkarannat!

- Sissi

2 kommenttia:

  1. Mikä kamera sulla on?:) Ihan mahtavia kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oikeesti mitäääh oon aina yhtä yllättyny jos joku kehuu mun kuvia, koska mulla on nikon D3100 ja siihen se aivan tavallinen perusputki mikä tulee kameran mukana! enkä osaa edes käyttää asetuksia kunnolla, eli räpsin vaan miten sattuu :D hihih, no mutta kiitos, kiva kuulla :)

      Poista