6.10.2014

THE FAULT IN OUR STARS

Viime perjantaina illalla katselin Salkkareita, jännitin seuraavan päivän matsia. Olin sopinut että menen mun kullan luo Helsinkiin seuraavaksi yöksi, katottais leffa ja käytäis ostamassa jotain hyvää syötävää. Mahdollisesti juhlistettaisiin mun SM-karsintojen voittoa. Päätin tsekata mun sähköpostin. Uusi viesti, joka oli tullut tytöltä, kutsun häntä nyt neiti N:ksi. Mitä hittoa. Mä tunnistin ton nimen, sillä mun poikaystävä on kertonut kyseisestä N:stä paljonkin. Kuulema hullu vanha säätö, joka ei jätä häntä eli J:tä rauhaan. Avasin viestin. Se koski mun kullannuppua.

N kertoi viestissään, että sai kuulla mun olemassaolosta keskiviikkona. Niiin, mitä se "espoolainen hullu" nyt haluaa musta, hahah. Olin toisaalta hämmentynyt, koska herra J oli antanut ymmärtää, että on soittanut niin monet ragepuhelut N:lle siitä, että jättäis meidät rauhaan, ja että se rakastaa mua ja että lähtis pois meidän elämästä. Miten se ei muka edes tiennyt mun olemassaolosta kun vasta nyt? "Mä en tiedä mitä sä tiedät, mutta J oli täällä mun luona viime lauantaina viimeksi." Silmissä sumeni ja sydän valahti vatsaan. "Niin. Me ollaan seurusteltu saman ihmisen kanssa samaan aikaan."

Herra J, poikaystäväni, nykyinen exäni, on siis seurustellut sekä minun että N:n kanssa samanaikaisesti. N ymmärsi, että meidän juttu on ilmeisesti jo vakavaa, ja päätti sillä sekunnilla puuttua asiaan, heti kun oli itse heittänyt heipat tälle miekkoselle. Hyvä että puuttuikin, ja mulle selvisi koko asian oikea laita. Koko meidän suhde perustui valheeseen. Sain sähköpostiviestistä N:n yhteystiedot ja puhuttiin jo samana iltana pitkä puhelu, itkettiin yhdessä.

Perjantaina viikko sitten minä olin J:llä yötä, lauantaina J meni N:lle. Meille molemmillehan se on selittänyt ihan eri tarinat illan kuluistaan. Maanantaina J tuli taas mun luo, tiistaina mä menin sen luo. Ja mitä kaikkea se silloin suusta päästikään mulle, samat hän oli sanonut N:llekin. Ja tämä sama kaava on jatkunut tietysti siis koko sen lyhykäisen ajan, kun olen J:n tuntenut. Mahtaa olla rankkaa pidätellä tota kaikkea paskaa suussa.

Oon nukkunut N:n lakanoissa, syönyt hänen astioistaan, pessyt hänen shampoollaan hiukset, imuroinut N:n koiran karvoja lattialta. Kaikki tietämättäni, puhtaasta rakkaudesta mun poikaystävää kohtaan. Kaiken lisäksi niissä lakanoissa on nukkunut kaksi muutakin porvoolaista naista. Jep, J on pettänyt meitä molempia myös kahden muun naisen kanssa meidän molempien seurustelusuhteen aikana. Mä en enää tiedä itkeäkö vai nauraakko, mutta mun mielestä tää juttu menee jo niin yli, että pikemminkin huvittaa. Meillä molemmilla N:n kanssa oli omat kamat viety J:n luokse, ja ilmeisesti aina, kun toinen meistä tyttöystävistä tuli kylään, tällä sankarilla on ollut hirveä duuni piilottaa toistemme hammasharjat ja muut vaatteet. Eiks tommoinen vie hitto energiaa? Ainakin jätkä on nähnyt vaivaa meidän eteen. Ollaanhan me perhana aikamoisia paketteja.

Ollaan yhdessä N:n kanssa analysoitu tätä tilannetta. J todennäköisesti kärsii narsismista tai muunlaisesta persoonallisuushäiriöstä, ken tietää. Mietittiin J:n lapsuutta, välejä sen vanhempiin ja muita ihmissuhteita, mitkä on vienyt sen tähän pisteeseen, ettei hänen vuorovaikutustaitonsa ole terveitä. Että pitää saada hyväksyntää jokaiselta taholta, mikään ei riitä. Suosittelen sulle hei lämpimästi lääkärikäyntiä, sillä oikealla lääkityksellä voisit saada pään kuntoon ja jopa hankkia terveen ja tasapainoisen, vakiintuneen elämän.

Onhan tässä toki hyviäkin puolia! Ilman J:tä en olisi ikinä tutustunut N:ään, joka on aivan ihana, määrätietoinen nainen. Meitä yhdistää muukin kuin vain sama entinen poikaystävä. Tavattiin viime lauantaina ja meillä oli oikein hauskaa yhdessä. Juteltiin meidän suhteista kyseiseen mieheen ja kaapista paljastui niin kamala määrä luurankoja, että mua fyysisesti oksetti. Molempien kanssa se on suunnitellut yhteistä tulevaisuutta, meidän piti lähteä syyslomalla Viroon kylpylälomalle ja kesäksi Portugaliin. Hah, ehkä mä mielummin lähden nyt N:n kanssa ottamaan vähän hermolomaa jonnekin. Me ollaan 100% toistemme tukena tässä jutussa.

Nyt tiedätte hei, että millainen arjen selviytyjä tää meidän machoman onkaan. Ihanteellisintahan olisi, että koko maailma olisi tietoinen, millaista pohjamutaa J on. Ties jos se seuraavaksi rupee levittämään vaikka sukupuolitauteja, haha. Mä en halua nähdä enää yhtään särkyneitä sydämiä. Nää viimeiset päivät on ollut mulle mun elämän rankimpia, mutta onneks mulla on ihania ystäviä ympärillä, jotka saa mut ymmärtämään, ettei tää todellakaan oo itkemisen arvoinen asia. Kukaan ei missään nimessä ansaitse tämmöistä kohtelua. Mä en aio olla nyt enkä tulevaisuudessa missään tekemisissä J:n kanssa. Maailma on ihania miehiä pullollaan, enkä malta odottaa, että mä oikeesti tapaan sen oikean! Ihanaa viikon alkua jokaiselle lukijalle.

IMG_9341

Pusuja multa ja neiti N:ltä, me rokataan!

- Sissi

6 kommenttia:

 1. No huhhuh mikä tarina! Toivottavasti sun ei tarvitse enää tollasia kokea, tsemiä jatkoon. Sulla on ihanan positiivinen asenne, löytyihän tästäkin hyvä puoli. :)

  VastaaPoista
 2. Voi yök mikä sika!!! Itku meinas tulla kun luin sun postausta. :(
  Paljon tsemppiä ja jaksamista.

  VastaaPoista
 3. Voi ei Sissi. Toivottavasti jakselet. Ootko muuten poistanut sen postauksen, missä se sun "poikaystäväs" näkyy, kun muistaakseni jossain puhelinkuvakatsauksessa ilmoitit seurustelevas ja siinä olit sinä ja se poika syömässä jossain ravintolassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. poistin joo. en haluu nähdä sen naamaa täällä mun henkilökohtaisilla sivuilla ja pitäähän sen henkilöllisyyttäkin vähän suojella.

   Poista