13.2.2015

PRINSESSAPÄIVÄT

Heeeeei! Nyt on ollut kuulkaa jännittävät päivät. Meillä oli wanhojentanssit eilen illalla seitsemältä, jonne tuli kavereita ja perhe katsomaan. Aamulla yhdeksältä oli uudet tanssit lukion ykkösille ja yläastelaisille, mikä on mun mielestä ihan nuijaa pitää tanssit kahtena päivänä. Tänäänkin mulla oli kuudelta herätys ja jouduin raahaamaan darraisen Ronja-abin mut meikkaamaan, kiitos ja anteeksi! :-D Yökin meni vähän niin ja näin, kun nukuin kampaus päässä hievahtamattakaan. On tää rankkaa. Näitä päiviä on odotettu ihan sikana, ja nyt tanssit on jo ohi. Mitäh? Enhän mä päässyt edes alkuun vielä! Jotenkin haikee fiilis. No mutta, tässä näätte "vähän" kuvasaldoa viimeiseltä 24 tunnilta. Kiitos kaikille kuvaajille! :-)

IMG_6400 IMG_6413

Mun tanssiparina oli Andy!

IMG_6409 IMG_6426 IMG_3631 IMG_3643 Wanhat 20151 DSC_0338 DSC_0341 IMG_6491 Wanhat 20152 IMG_6508

Erityiskiitos Tinjalle, joka otti mun muistikortille kuvia :-)

DSC_6513

Meidän jengi, svenska flickorit. Ja nimihän on lähtenyt siitä, kun oltiin kaikki samalla ruotsinkurssilla. Tästä puuttuu vielä Lotta, joka ei tanssinut, kuten ei Viivikään oikeassa reunassa.

Wanhat 2015

Kauniit Saara ja Veera!

DSC_6566 DSC_6556

Henkka, Andy, minä ja Tuuli. Tytöt ja niiden machoilijat.

Wanhat 20153

Ihana vaihtarimme Italiasta, Rosa. Rosa osasi hienosti kaikki tanssit, vaikkei saanutkaan edes englanninkielistä opetusta!

DSC_6592 DSC_6600

Haluttiin tottakai meidän liikka- eli tanssiopet mukaan kuvaan.

Wanhat 20155

Tuli otettua vissiin muutama kuva Tuulin kanssa näissä juhlissa... :-D Tää toinen leidi punertavassa mekossa on muuten myös Sissi. Aika hyvä tuuri, kun ollaan vielä samassa koulussakin. Oon aina tottunut olemaan se ainoa Sissi, joten oonhan mä vähän shokissa kun Sissiä huudellaan eikä ne huudot ookkaan kaikki enää mulle, hah!

DSC_6643

Tänään tanssiaisten jälkeen meillä oli koulussa oikeen hieno lounas juhlasalissa, vitsi kun oli hyvää. Voin kertoa, ettei ollut maailman mukavinta syödä toi mekko päällä, kun sen yläosa on kuin korsetti ja laitettu niin tiukalle, että henkeäkin saa just ja just! Onnistuin jotenkin ahtamaan kermaperunat sisääni ja vielä loikin mekko päällä lätäköiden yli kotiinkin. Voi että oli ihana päästä suihkuun ja pestä hiukset.

Wanhat 20156

Kaikille tuleville wanhoille vinkki vitonen, että älkää missään nimessä laittako sukkahousuja TAI korkokenkiä. Sukkahousuja siksi, koska mekon alla voi olla helposti jopa 70 astetta, ja ilman sukkahousujakin olo oli kuin saunassa, ja se näkyi. Yritin vetää viimeiset tanssitreenit korkkareilla ja tulin siihen tulokseen, että se yhdistettynä mekkoon, jonka helman päälle liukastelin tässä molempina päivinä lähemmäs 80 kertaa, ei oo hyvä yhdistelmä. Kaikesta tulee vaan niin epävakaata ja liikkeet ovat paljon vaikeampia. Siispä pistin H&M:n kymmenen euron ballerinat jalkoihin ja pienet sukat vaan, ettei tullut edes rakon rakkoa.

Kaiken kaikkiaan juhla meni tosi hyvin ja mulla oli ihan älyttömän hauskaa. Illalla meillä on vielä wanhojen viidakkobileet yhdessä vuokrahuoneistossa. Can't waiiit! Ja hei muuten; jos joku on kiinnostunut ostamaan ensi vuodeksi tän mun priiman mekon, laittakaa vaan kommenttia tuonne alas! Saattaa olla ehkä aikaista, mutta kyllähän se mekko pitää kuitenkin ostaa. Se sopii n. 160cm pitkille tytsyille. Byeeeee 

- Sissi

10 kommenttia:

  1. Kaunis lady oot! Ja ihanat L&J, kerro terkkuja kun näet niitä! :) Mieti vuoden päästä sulla on penkkarit ja ylppärit ja kaikkee jännää tulossa! Oivoi se kirjotuskevät muutama (kröhöm) vuos sitten oli yks mun parhaista keväistä ikinä, toivottavasti tuleva vuos on sullakin täynnä iloa ja onnea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kerron ihmeessä! hihi joo kyl mä penkkareita odotan, mul on jo asukin tiedossa. kiitos <3

      Poista
  2. Voi vitsi noita ihania mekkoja!! Ja sä oot älyttömän kaunis ja sun mekko on myös aivan ihana! :) Mulla ois wanhat sitte ens vuonna, en malta oottaa..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oii kiitos paljon! :) joo ja ne treenitkin on tosi hauskoja, pientä piristystä muiden kurssien keskellä. nauti sit, mulla on nyt jo hirvee haikeus!

      Poista
  3. oiiii toi sun mekko on älyttömän upee !! :-)

    VastaaPoista
  4. Aivan upea tuo sun mekko! :o <3 Sen ilmoituksen kautta mä tänne blogiin eksyinkin :D Ostaisin kyl heti jos vaan asuisin yhtään lähempänä D: !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitosss ^^ missäs päin sä sit asut, jos me keksittäis jotain?

      Poista
  5. Todella kaunis mekko ja väri sopii hyvin kauniille mekon kantajalle! Stailus, kampaus ja meikki täys kymppi!

    VastaaPoista