16.12.2014

I AM A SUMO WRESTLER NOW

Helloo! Kirjoittelen nyt mun vikan postauksen ennen reissua - jep, me lähdetään Balille ylihuomenna torstaina, wihiiii! Mun piti tänään aloittaa pakkaaminen, mut jämähdin tähän koneelle ja päätinkin kirjoittaa teille. En malta odottaa. Lento lähtee torstaina illalla ja kestää 24 tuntia... Mukaanlukien kolme välilaskua Saksaan, Malesiaan ja toiselle puolelle Indonesiaa. No, eiköhän se onnistu palmupuiden kiilto silmissä :-D Mutta. Mitäs tässä perjantain jälkeen on tapahtunut?

53 52 DSC_0179

Viime blogikirjoituksessa jätinkin kertomatta mun muut perjantai-illan ohjelmat, eli Lina tuli meille ja vietettiin vikaa iltaa yhdessä Lidlin thaikkuherkkujen parissa, kun Linakin lähti just Marokkoon. Katottiin myös leffa ja juoruiltiin aamukolmeen keittiönpöydän ääressä. Meidän oli tarkoitus mennä lauantaina aamulla treenaamaan, mutta nukuttiinkin kahteentoista, hehe, hups. Illalla päästiinkin sitten pikkujouluilemaan...

55 54 DSC_0199 DSC_0201DSC_0204

Sunnuntaina käytiin koko perhe Tiinalla, joka kokkas meille tosi hyvää ruokaa. Tiitukin oli mukana ja Tiina kertoi meille kaikkea nippelitietoa Balista, esimerkkinä, että siellä on lähes kokoajan pieni sumu ilmassa. Mulla oli vähän kipee olo, mutta thank god sekin lähti pois.

56

Toivottavasti tästä ei tullut liian sekava, innostuin kokeilemaan vähän erilaisia fontteja ja kirjoitustyyliä. Mutta nyt hei mun on ruvettava pakkailemaan, en oo oikeen aikataulussa tän homman kanssa. Äääks! Nähdään taas, kun oon ruskea ja ruttuinen! Muahhh! 

- Sissi

2 kommenttia:

  1. Tosi hauska postaus! Ja mun kännykästä löytyy kans toi ihana rusetti kuva Kampista. :) Hauskaa lomaa ja me kärvistellään täällä sateessa ja ällö kelissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva et tykkäsit! kiitos paljon, terkkuja täältä lämmöstä :)

      Poista