13.12.2014

I DIDN'T GO TO SCHOOL ON FRIDAY

DSC_0104 DSC_0113 DSC_0122 DSC_0135 DSC_0128DSC_0143 DSC_0170

Tosiaan joo, pidin pienen vapaapäivän perjantaina, kuten otsikosta kuuluukin! Meillä on vuokrakämppä Helsingissä ja mentiin äitin kanssa torstai-illaksi sinne. Käytiin ekaksi hakemassa mun iiihana wanhojenmekko Zazabellasta ja siitä lähdettiin syömään Hokuun, jossa mä söin oikeesti ehkä parasta ruokaa ikinä. Kaikki oli vaan niin hyvää, kana, salaatti, kaali ja jopa pelkästään riisi oli herkullista. Suosittelen ehdottomasti sitä paikkaa!

Nukuin huikeet 11 tuntia, on vissiin ollut rankka kouluviikko takana. Lähdettiin siinä aamupalan jälkeen käppäilemään Stockalle päin ihastelemaan jouluvaloja ja etsimään meille uutta matkalaukkua. Käytiin myös syömässä katkarapuleivät Fazerin kahvilassa, nam! Kerkesin just ottaa noi kuvat, ennen kuin rupes satamaan. Puol neljän maissa lähdin bussilla tulemaan takaisin Porvooseen päin, että kerkesin illaksi treeneihin. Aika leppoisa päivä siis, mutta tänään se kostautuu, kun rupeen tekemään perjantain kouluhommia :-D

Mulla oli eilen illalle vielä ohjelmaa ja rupeen kohta laittautumaan meidän seuran, Fight Factoryn pikkujouluja varten. Luvassa on matseja, pelejä ja kaiken näköistä muuta kivaa! Siitä sitten myöhemmin :-)

Pusujaaa ja lämmin halaus!

- Sissi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti