10.5.2014

CLEVER SHOPPING

DSC_0021 DSC_0033

Moikka! Täällä kirjoittelee jo paljon pirteempi tyttö kun sain kerrankin nukuttua yli kymmenen tunnin unet. Haluisin nyt näyttää teille mun huikeen kirppislöydön! Menin sinne eilen Tiitun mukana koulun jälkeen ja löysin nää vasta sen jälkeen, kun olin kiertänyt koko mestan ja oottelin Tiitua. Onneksi! Hintaa oli huimat 3,50 euroa :-D Mitäs tykkäätte, onko korkeavyötäröiset hot or not? Tähän vielä mainittakoon, ettei mulla oo never ever ollut korkeavyötäröisiä farkkuja tai shortseja! Ihastuin kuitenkin heti kun kokeilin näitä mun päällä.

Tänään kävin vähän äitienpäiväasioilla kaupungissa ja käväisin samalla Seppälässä etsimässä uusia tekoripsiä ens viikonloppua varten ja ihan muuten vaan pahan päivän varalle. Nappasin sit kaks pakettia mukaan, ei oo niitäkään hinnalla pilattu! Seppälässä ripset maksaa 4,95e ja toi toinen paketti oli vieläpä 2e.

Nyt on kuulkaa Minna Canthin näytelmät luettu ja muitakin kouluhommia tehty, eli jos mä tän illan voisin ihan vaan rentoutua. Lina tulee Porvooseen parin tunnin päästä ja pidetään Euroviisustudio täällä meillä, eväinä mansikoita, mustikoita ja itsetehtyjä korvapuusteja. Mä rakastan katsoa Euroviisuja, se on mulle jokavuotinen perinne, naureskella huonoille esityksille ja fanittaa jotain hauskaa bändiä. Kukaan ei vaan yleensä innostu siitä, ja viime vuonna en sit katsonut ollenkaan kun en saanut kaveria mukaan :-( Aikooko joku teistä katsoa tänään finaalit?

- Sissi

4 kommenttia:

 1. Mitä aattelit puuhailla ensviikonloppuna kun ripset tarvitset? :D

  VastaaPoista
 2. Katoin Euroviisut :) Mikä oli muuten sun lemppari maa tänä vuonna? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeah! nooh tänä vuonna ei mun mielest ollu mitään spessuhyvää mut tykkäsin ainaki tanskasta, ruotsista, ranskasta ja se puolan biisi oli ihan menevä :---D hihiii. mistä sä ite tykkäsit? :)

   Poista