31.5.2014

NUORI, VILLI & VAPAA

IMG_5664 IMG_5661IMG_5660IMG_5657IMG_5659
DSC_0377

Veljeni Leo ja kaverinsa Elina, uudet ylioppilaat!

DSC_0382 DSC_0386 DSC_0420

Isi: "Ota musta semmonen SELFIE-KUVA!"

DSC_0410

KESÄLOMAAAAAA. Se on nyt täällä! Oon uurastanut koko vuoden hullunkiilto silmissä kesää kohti. Nyt voin heittää kirjat romukoppaan ja nauttia ansaitusta lomasta! :-) Mulla tosiaan koko vuoden keskiarvo oli parempi kuin yläasteen lopussa, eli 8,3! Sain myös ensimmäisen kymppini seiskaluokan jälkeen, joka tuli Espanjasta. Tänään puoli ysiltä alkoi kevätjuhlat ja sen jälkeen menin ylioppilaiden lakitukseen, eli tuli istuttua monta puuduttavaa tuntia juhlasalissa ennen vapautta. Eilen oli vielä tosi epävarmaa, pääsisinkö juhliin ollenkaan, koska mulle iski ilmeisesti ruokamyrkytys ja ilta meni vessanpönttöä halaillessa. Tässä mä oon kuitenkin kaikissa sielun ja ruumiin voimissa, thank god!

Mun veli pääsi siis tänään ylioppilaaksi, suuret onnittelut vielä! Meillä oli täällä kotona juhlat ja kylässä oli hirveästi väkeä. Mä olin ihan puolikuollut muutama tunti sitten, nyt fiilis on jo parempi ja lähden kohta ulos juhlimaan. En voi vieläkään oikein käsittää, että se kauan odotettu kesäloma alkoi nyt, se on kuitenkin se ainoa aika vuodesta milloin voin olla truly happy, mistä puhutaan koko vuosi ja mikä saa jaksamaan koulussa.

Nyt oikeesti nautitaan tästä täysin rinnoin. Ja onnea vielä jokaiselle uudelle ylioppilaalle! 

- Sissi

10 kommenttia:

 1. Aivan ihana postaus, upeet kuvat! Sä oot hirmu nätti ja toi mekko sopii sulle hyvin c: + toi sun isän kuva piristää postausta ihanasti :D mahtava.

  http://cowswings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Onnea sun iveljelle! :-) Tosi kaunis mekko ja ihanan kesäinen postaus, tykkäsin paljon! Sait uuden lukijan ♥

  http://xoxoidajaoona.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoskiitoskiitos! :) ihanaa, tervetuloa lukemaan ida <3

   Poista
 3. oot kyllä niin nätti! :) ja aivan ihana toi sun mekkos ! :>

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava tuo isi-kuva :D Päiväni piristys!

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Haha. Oli pakko naurahtaa tuolle isäsi kuvalle :D Mahtava. Ihanan ilosia kuvia tässä postauksessa muutenkin. Ja kun blogiasi selailin enemmänkin, niin tuli semmonen vaikutelma, että oot tosi ihanan pirtee tyyppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wauuu KIITOS paljon, ihana kuulla tommoisia juttuja ! :)

   Poista