15.5.2014

MYYN PARI UPOUUTTA VAATEKAPPALETTA

5 toukokuu 20141 Pictures4 DSC_0150 DSC_0169

Heips taas! Tänään mä oon täällä vähän eri merkeissä, nimittäin möisin kaksi täysin käyttämätöntä vaatetta, joita ei Suomesta saa. Mua harmittaa ihan massiivisenmegaälyttömänsuperisti, että joudun tämän tekemään, mutta pakkohan se on.

Tilasin viime viikolla boohoo.comista tuon peplum-topin ja nätin pikkumustan. Tänään sitten kirmasin iloisena postille ja tohkeissani vein paketit himaan. Rupesin sovittamaan niitä ylleni ja parahdin itkuun kuin pikkulapsi, kun toinen kuristi mut kuoliaiksi ja toinen ei mennyt edes päälle! En voi vaihtaa tai palauttaa kumpaakaan, sillä nämä on tulleet Briteistä asti, ja toimitusmaksut olisivat yli kaksikymppiä, eikä boohoo niitä hyvitä. Siinä sitten makasin puolalastomana keittiön lattialla ja mietin, mitä mä oikeen teen, koska mä en oo ikinä nähnyt mitään niin ihanaa mun päällä kuin toi peplum toppi... Aion joka tapauksessa tilata nämä vaatteet uudelleen itselleni, mutta pari kokoa isompina.

Molempien vaatteiden koko on 36, mutta Suomen koissa vastaa mun mielestä 32-34. Topin alkuperäinen hinta on 15e ja mekon 30e, mutta siitä voidaan aina neuvotella, kunhan löytyisi kiinnostuneita! :-) Hintalaput ovat siis ihan paikallaan ja täällä ne odottaa mun huoneessa uusia omistajiaan!

Linkit vaatteisiin: peplum-toppi ja musta mekko

Laittakaa ihanaiset viestiä kommenttiboksiin, täällä odotan! Puss och kram.

- Sissi

14 kommenttia:

 1. Moi sissi, täällä on Annika joka on kiinnostunut tosta ihanasta pemplum topista. Voisinko tulla ensiviikolla keskiviikkona treenien jälkeen kokeilemaan? Jos se on sopiva niin kyllä minä sen ostan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moiiii annika! :) mun pari kaverii kyseli tosta jo eilen, että ne kokeilee sitä maanantaina, mut jos kumpikaan ei osta ni tuu vaa! mä ilmottelen sulle B)

   Poista
 2. Ok ja kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Mikä kamera sulla on ja mitä objektiiveja?:) Todella hyvii kuvii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis mitäääh, oikeesti? XD en tiedä kuvaamisesta mitään tai mistään objektiiveistä, en osaa käyttää edes mitään asetuksia mun kamerassa :D mä vaan kuvaan! mulla on nikon d3100 ja sen mukana tullut kittiputki, 18-55mm. enemmän osaan panostaa kuvien muokkaukseen ihan picasalla :)

   Poista
 4. Moi! Yritän tilata vaatteita tuolta, ja oon täyttäny kaikki tarvittavat kohdat siinä maksujutussa, mut sit se ilmottaa tälläsen: "Your address field can only contain letters, numbers, spaces and the characters - ( ) , . ' # \ / &"

  Tuliko sulle tällänen ja mitä teit? Osaatko neuvoa yhtään tai antaa vinkkiä mikä muu on saattanut mennä vikaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja miten merkitsit ton osoitteen?

   Poista
  2. joo mä oon kuullut, että muillakin on ollut ongelmia ton kanssa. ei mulla ollut kuitenkaan mitään! mä suosittelen, että vaihdat maksutapaa, jos se ei sit rullaa ni en sit tiiä :/ ja siis mitä tarkotat tolla osotejutulla? laitoin sen osotteen eri kenttään ja talonumeron eri. you can handle it! ;)

   Poista
  3. mä oon itseasiassa vasta rekisteröitymässä tonne, eli en oo viel valinnut maksutapaa...

   Poista
  4. aaa oho siis mä olin ymmärtänyt ton ihan väärin, eli sulla oli vaan ton osotekentän kaa ongelmia! :--D ehheh. niin siis laitat vaan numerot ja osotteen eri kenttään ni se siitä! xd

   Poista
 5. Voi ei, ihana mekko! Onko menny jo kiertoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon saanut myytyä molemmat :') kiitos!

   Poista
 6. pitää sitte ite tilata toi mekko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tilaa ihmeessä! :) varotan vaan siis noitten kokojen kaa, toi on olevinaan vähän "stretchiä" mut se on tosi kiree vyötäröltä, etten saanu sitä ees hartioiden ohi tai jalkojen kautta puettua :D

   Poista