7.6.2014

PLANS TO GO TO THAILAND AT CHRISTMAS

สวัสดี! Olin viime kerran Thaimaassa viime jouluna. Muistan sen tunteen, kun istuin myöhään illalla meidän hotellin parvekkeella ja kuuntelin katujen hälinää ja päätin, että tulen tänne ensi vuonna uudestaan, tavalla tai toisella. Se vahva tunne ei ole lähtenyt mihinkään, Thaimaa on jotenkin selittämättömällä tavalla rakas "toinen kotimaa" mulle. Päätin ottaa härkää sarvista ajoissa ja oikeasti tehdä asian eteen jotain, muuten koko juttu vaan venyy eikä etene mihinkään. Kyselin ystävien ja kavereiden joulusuunnitelmia, ja olen jo saanut pienen porukan kokoon.

DSC_0328

Matkustaisin ensimmäistä kertaa ilman omia vanhempia. Aluksi äiti oli epäluuloinen, mutta lopulta tajusi, että pärjäänhän minä yksinkin. Saisin kokeilla "omia siipiä" ja maksaisin matkan tietysti kokonaan omasta pussista, mihin keräänkin rahaa tekemällä töitä kesällä niin paljon, kuin mahdollista! Mä kulutan mielummin kesätyörahani matkailuun ja uusiin kokemuksiin, kuin vaikkapa uusiin vaatteisiin (mutta onneksi niitä saa Thaikuista puoli-ilmaiseksi, hihii)!

DSC_0173

Me ei varata vielä lentolippuja, koska matka tulee paljon halvemmaksi äkkilähdöllä, jos vain onni suosii! Mulle käy halvin mahdollinen, vaikka parillakin välilaskulla. Nythän menopaluulippujen hinnat joulukuulle leijuu siinä tuhannessa eurossa, mikä on hirveä hinta. Budjetti hotellin suhteen olisi myöskin minimaalinen, mutta onneksi Thaimaasta saa jopa yhdeksällä eurolla yöpaikan ja aamiaisen. Emme siis varaa hotelliakaan, sillä niitäkin saa varattua paikan päältä puolet halvemmalta. Jos sitten tulee mutkia matkaan, lähdemme ehkä mielummin hiihtolomalla. En tiedä.

DSC_0155

Suunnitelmissa meillä olisi paljon treenaamista, eli suurin osa matkaseuralaisista on mun treenikavereita. Mä uskon, että reissusta tulee jotain ihan unohtumatonta! Niin, jos tämä edes tulee toteutumaan, sillä voihan olla, että joku peruuttaa reissun, me ei saadakaan lentoja, rahat ei riitä tai emme pääse lentämään syystä tai toisesta. Saa nähdä, hope for the best!

DSC_0077

Nyt pääsenkin tämän postauksen ytimeen, eli kysymykseen teille; Minne mennä?! Oon miettinyt pääni puhki jotain loistavaa paikkaa. Ei mieluiten kuitenkaan Phuketia, Bangkokia, Pattayaa, Phi Phi saaria tai Hua Hinia.

Missä paikoissa te olette käyneet Thaimaassa tai mistä olette kuulleet hyvää? Tai jos olette käyneet joissain noista paikoista, kertokaa silti, mitä tykkäsitte? Nyt siskot ja weljet, tarviin apuanne!

- Sissi

10 kommenttia:

 1. Keiden kanssa olet menossa? Nimiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en nimeä tähän vielä ketään :)

   Poista
 2. Ite oon käyny Phuketis ja se on kyllä älyttömän upee paikka, suosittelen! Oli ihanaa olla saarella jossa oli paljo kauniita rantoja, paljo kauppoja ja josta pääsi veneellä monelle paratiisisaarelle. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. phuket on kyllä ihana, oon käynyt siellä itekin neljä kertaa :') siks en haluais sinne taas. noo ehkä...

   Poista
 3. koh samui on upee paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oon kuullutkin siitä! hmm, ehkä sitä vois tehdäkin jonkun saarikierroksen :)

   Poista
 4. Koh samui saa kannatusta täältäkin :) Tosi viihtyisä ja kaunis paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eihän! vitsi pitäiskö pistää se oikeesti harkintaan :D joo!

   Poista
 5. Oon käyny noissa kaikissa, mutta silti suosittelen krabia! Ihan mahtava paikka, ja sieltä löytyy muaythai treenipaikkoja. Ao nang on yks lemppareista! Siellä on hiekkarantaa, shoppailu mahdollisuuksia ja tuktukilla hurauttaa krabi townii hetkessä, ja maksaa tietysti jonkun vaivaset 2 euroa.. :D ja Krabi townissa järjestään melkein joka ilta night fight. Ao nangista pääsee helposti saarikierroksille ja muille saarille vaikka koko päiväksi tai pariksi tunniksi, ite kävin 2vkon lomalla melkein joka päivä jollain saarella, eikä tullut taaskaa hintaa niille reissuille :) Suosittelen!!
  Krabi on suosittu lomakohde eikä äkkiähtöjä hirveesti tuu, mutta voihan sitä ottaa lennon johonki kauemmaks ku krabille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vautsi! tästä mä todellakin rupeen ottamaan lisää selvää, kuulostaa just siltä mitä me etitään. kiitos vinkistä !! :)

   Poista