5.6.2014

TERKKUJA SÄNGYN POHJALTA

IMG_4576

Multa ei nyt oikeen muita otollisia kuvia löydy, sillä oon ollut koko viikon kipeenä. Mulla on nyt käynyt lyhyen ajan sisällä niin paljon kaikkea, että lähden heti lääkäriin, kun saan tarpeeksi voimia. Aluksi mulla oli uupumusta, unettomuutta, väsymystä ja muuta, mitä luultiin ylikunnoksi. Muistatte varmaan! Oon saattanut yhtäkkiä oksentaa ilman mitään syytä. Alkuviikosta heräsin yöllä siihen, että kurkku oli turvonnut umpeen, yskiminen maistui vereltä ja keuhkoihin särki niin, että itkin, ja luulin unenpöppörössä, että kuolen. Sitten mulle iski kuume, joka näytti vähän laantumisen merkkejä tänä aamuna. Mun mielestä tässä on jo tarpeeksi monta syytä lähteä tutkimaan, mikä mua vaivaa, koska en ole ollut oma itseni moneen kuukauteen. Kaikki saattaa liittyä johonkin isompaan kokonaisuuteen. Oma valmentaja epäilee jotain puutostilaa tai kilpirauhasen vajaatoimintaa, mihin kaikki nämä oireet ei liity, mutta siihen viittaavia oireita löytyy kylläkin muualta arkielämästä. Toivotaan nyt, ettei mitään vakavaa...

Kiva viettää eka kesälomaviikko tällä tavoin! :-D Ulkona on +30 astetta ja mä istun sisällä kaikki verhot kiinni yökkäreissä ja tuuletin päällä. Nyt kun mulla ei ole kuumettakaan niin saatan lähteä käymään ulkona, edes omalla takapihalla. Mä en jaksa olla enää sisällä!

Onko teidän lomat alkaneet paremmissa merkeissä? Kertokaa kuulumisia! :-)

- Sissi

4 kommenttia:

 1. toivottavasti ei oo mitää vakavaa ja parane pian! :) itellä on lähteny rennosti, olin just enne kesäloman alkuu kipeenä mut onneks se lähti pois enne lomaa ja pääs alottaa loman kivasti lämmössä :)

  http://chifeesini.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojoo, on sitä pikkusta flunssaa vissiin liikkeellä, mut tää menee jo ihan liiallisuuksiin! :( hmh.
   vietä kiva kesä ja nauti! ♥

   Poista
 2. oi ei :( parane pian<3! Mullahan oli tossa pari vuotta takaperin kanssa tollasta ja lopussa nous sitten 40asteen kuume ja äiti sitten raahas mut yksityiselle kun ei ne perus terkkakeskuksen lääkärit oikeen mitänä sanonu niin ne ihmetteli siellä et miten oon vielä tajuissaniD: Mut sain tosi vahvat antibiootit ja se lähti sitten sillä vege, eli jotain bakteereita tuolla jossain sisälmyksissä sitten jylläs. Mut kannattaa varmaan just noi kaikki laajat verenkuvat yms pyytä et näkee jos on jotain puutoksia, koska kun oot tollanen urheilunuori nii nekin voi ihan hyvin aiheuttaa tommosta!

  http://chaasingthesun.blogspot.fi :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos, ja ehdottomasti nyt sit meen sinne lääkäriin! en oo saanut sitä vieläkään varattua. kyllä mä oisin helpottunut jos musta jotain löytyiskin ja voisin saada vihdoin mielenrauhan D:

   Poista