14.6.2014

WHOOPS I SHOPPED AGAIN

DSC_0069

toppi Vero Moda

DSC_0141

kaulakoru Gina Tricot

DSC_0161

paita Newyorker

DSC_0196

shortsit Mango

DSC_0230

toppi Newyorker

DSC_0246

(Ihana takaosa!)

DSC_0206

käsikoru Gina Tricot

Saatiin eilen Nhun ja Viivin kanssa extempore idea lähteä jonnekin - aluksi mielessä oli Kouvola, mutta bussiliput on sinne niin kalliita. Saatiin mun isotädiltä kyyti Helsinkiin ja oltiin menossa Hietsun kirppikselle, kunnes tajuttiin, että sataa kaatamalla, eikä myyjiä taida olla yhtään paikalla. Päädyttiin siis Kamppiin hengailemaan ja kiertelemään kauppoja... Enkä minä tietenkään voinut sitä pelkäksi kiertelemiseksi jättää.

Meille tuli kamala nälkä ja teki mieli aasialaista ruokaa, joten otettiin metro Itikseen ja käytiin thaimaalaisessa buffassa. Sen jälkeen jatkeltiin tätä kauppakiertelyä siellä, ja illemmalla otettiin bussi kotiinpäin. Rahaa mulla meni näihin kaikkiin ostoksiin alle 60 euroa, eli voin tosiaan sanoa, että shoppailin säästäväisesti. Munhan alun perinkin piti käyttää vain muutama roponen kirppisvaatteisiin.

Tykkäättekö te mun löydöistä? Mun oma lemppari on varmaankin toi hawaiji-tyylinen toppi, se on niin kesäinen ja pirtsakka! :-) Tein myös eilen Viiville lupauksen, kun istuttiin frozen yogurteilla; oon shoppailukiellossa elokuuhun asti.

- Sissi

4 kommenttia:

 1. shit meil on samanlaine toppi veromodast xd mut toi t-paita on coool 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. shit :I nohh minkäs sille voi ku meil molemmil on niin hyvä maku XD hah arvasin et tykkäät siit!

   Poista
 2. Whoops! Cute as always! :)

  VastaaPoista